Gücün Farkı

            Bu akşam oynanan halı saha maçımızda Üst kat kadrosu ile yıldızlar karması yine Patulya Arena stadında karşı karşıya geldi. Maçtan önce önceki maçta oynana halı saha maçındaki 2 penaltı hala gündem konusuydu. Fatih içindeki pişmanlıkla vicdanını biraz olsun hafifletmek amacıyla AMA İKİ POZİSYONDA PENALTIYDI, VALLAHA GÖRDÜM TOP OYUNCUNUN ELİNE ÇARPTI demeye devam ediyordu.

           Her neyse... Bu maçta 5-0 öne geçen Yıldızlar karması maçın yıldızı Abdullah ın defansa geçmesiyle bir anda neye uğradıklarını şaşırdılar.. Bir ara maç üst kat kadrosunun 8-6 üstünlüğü ele geçirmesine kadar ilerledi. Normal süresi içinde 8-8 olarak bitmesi gereken maç her iki takımında uzatma isteğiyle yaklaşık 20 dakika uzadı. Yaşlı olan üst kat kadrosunun kondisyonu bu maça yetmeyince maç 11-9 Yıldızlar karmasının üstünlüğüyle bitti.

          Maçtan sonra Gerek üst kat kadrosundaki Ferhat abinin gerekse Yıldızlar karmasındaki Ramçonun BİZ RAKİBE ACIDIGIMIZ İÇİN OYUNU BIRAKTIK demeleri dikkat çekti... (acıdıgı için oyunu bırakan oyuncu tap çıkmadı diye tartışırmı ramço:)) 

          Neyse... Biz yıldızlar takımını yenmiş kabul edip kutluyoruz...  
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder