Zamanda Aşk - About Time

about time
Hayatta herşey istediğimiz gibi gitmiyor malesef. Öyle zamanlarım var ki bırakın yaşarken yerin dibine girmeyi, üzerinden yıllar geçse de her hatırladığımda yer yarılsada içine girsem hissi oluşuveriyor. Bazen de keşke yaşadığım bu igrenç olayı unutma şansım olsa yada yaşam silgisi diye bir şey keşfedilse de insan unutmak istediği bölümleri silebilse diyorum. Eminim bu tür anılar bende insanım diyebilen her zat ı muhterem de mevcuttur.

Geçmişimizi bugün bizi utandırmayacak bir hale getirebilirmiyiz? Film tam da bu kurgu üzerine kurulu. Benim aklıma herkes kullanabilsin diye yaşam silgisi gelirken, film biraz cimri davranarak kendi hayatları boyunca geçmişte istedikleri zamana gidebilen bir aile üzerinden olabilecekler üzerinde durmuş.

21 yaşına gelen Tim Lake babasıından ailenin tüm erkeklerinin geçmişe gidebildiklerini öğrenir. Tim Lake bu yeteneğini aşık olduğu Mary i ayarlamakta ve iş hayatında kullanır. Ancak Lake bu gizli yeteneginin tüm sorunlarını çözmediğini anlayacaktır. Tim in babasının bu yeteneğini okumak istediği tüm kitapları okumak için kullanması da takdire şayandı doğrusu.

Sıkılmadan ailece izleyebileceğiniz güzel bir film...

Yapım : İngiltere - 2013
Tür   : Komedi - Dram - Bilim kurgu
Süre  : 123 dk
IMDB  : 7.8/10 

Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder