3. Dünya Savaşı- Hakan Yılmaz Çebi

Hakan Yılmaz Çebi

Anladığım kadarıyla bütün dinlerin buluştuğu nokta kıyametten önceki son büyük savaş. Kimine göre Armagedon birçoklarına göre de 3. Dünya Savaşı. Yazarımızda konuya tam bu noktadan, din üzerinden Tevrat' ı ele alarak bağlanıyor. Çeşitli ayetlerden örnekler vererek yahudilerin psikolojisini anlamamızı sağlıyor. 

Tevrat'a göre tüm mezapotomya bölgesi -bizim diyarbakırda dahil- Allah tarafından yahudilere hediye edilmiş topraklarmış. Birçok ayette de vaadedilmiş miş buralar. Yazar yahudilerin bu konuyu bilinçli olarak kendilerine yonttuklarını, olayın aslının öyle olmadığını, kendince delilleriyle anlatmış.   

Yine Tevrat a göre gelecekte tüm dünya Birikmiş Milletller adıyla tek bir devlet olacakmış aziz blog okuyucularım. Bu günkü dünya düzenimizde işte bu ideoloji peşinde koşan insanlar tarafından oluşturulmaya çalışıyormuş. Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, Dünya Ticaret Örgütü, Uluslararası Para Fonu yani meşhur IMF gibi kurumlar hep bu dünya devletinin kurumlarıymış aslında. İşte bu nedenle IMF nin eline düşen devletler ihya olmuyormuş, önce özelleştirme adıyla ülkenin mal varlığı sattırılıyormuş sonra o ülkeyi istedikleri gibi yönetiyorlarmış. 

Ab Bayragıİlerleyen sayfalarda bizim Avrupa Birliği serüvenimize getiriyor konuyu. Bizi almayacaklarmış ve bekletebildikleri kadar kapılarında bekleteceklermiş. Birliğin hristiyan yapılanması olduğu bayraklarındaki dini ögelerden oluşan sembollerden belliymiş. hikayeside şöyle; AB kurulduğu sıralarda nasıl bir bayrağımız olsun diye kafa patlattıkları bir dönemde, önemli bir şahsiyet yolda yürürken Meryem Ana keykelini görür. Heykelin başında 12 yıldız ve arka fonda mavi bir gökyüzü. Beyindeki ampul bir anda yanar ve bu fikri arkadaşına söyler. Burdan da anladığımız üzere bayraktaki yıldızlar AB yetkililerinin söylediği gibi birlik beraberlik, sıkı bağ anlamlarına filan gelmiyormuş...

Kitabın son bölümü ise İsrail' istihbaratı üzerine ayrılmış. 4 ana bölümden oluşuyormuş ve en önemli bölümü yahudileri vaadedilmiş topraklara göçe zorlayan- teşvik eden birimiymiş. 

Son olarak da dünyadaki tüm yahudiler gönüllü birer israil ajanıymış.

Yazarımız arkadaş ortamlarında bu işin aslını ben biliyorum, dinleyin beni,  inanın bana edasında. Yine birçok bölümde tanıdık bazı yöneticilerimize de laf çakmayı ihmal etmemiş... 
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder