Hacker Savaşları


Uzun bir aradan sonra yaklaşık 1 yıldır az çok hacerlerin dünyasını takip ediyordum. HACER  çünkü eskiden yaş itibarı ile hem büyük hem de daha bilinçli insanlar bu işle uğraşırdı. Sanırım en son yasalarla hacking in agır cezalandırılması bu alanda uğraşan asıl hackerlerin kendini çekmesine neden oldu. Doğal olarak oluşan boşluğa da işin ciddiyetini anlayamayan 10-15 yaş arasında hack meraklısı hacerler doldu. 


Bu kadar klişe sözden sonra asıl meseleye gelelim. Takip edenler bilir. Kısa bir süre önce Hacklenen İnmhatimi.org un liderininde aralarında bulunduğu grup kısa sürede hızla büyüyen Millikuvvetler. net i hackledi. Buraya kadar her şey normal ama bundan sonra olması gerekenlerin olduğu gelişmeler yaşandı. Millikuvvetlerin lideri Rainman facebookundan tehditle karışık tebrik mesajı yayınladı.



Rainman bu mesajından kısa bir süre sonra karşı saldırıya geçip Varan 1 adı altında İmhatimi.org un lideri Mectruy un Webmasterborsa.com sitesini hackledi. Bu olay üzerine de Mectruy blogundan tehditle karışık tebrik mesajı yayınladı. Allah Allah Başımıza taş yağacak :))


Genç hacerlere örnek olması amacıyla paylaşılmıştır. 

Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder