Feather Blogger Teması

Feater Blogger Teması

Çok sık olmamak kaydıyla bloggerlerın yeni temalar denemesinde yada blogunda oynamalar yapmasına karşı değilim. Hatta yapması gerektiğini düşünüyorum. Böylece yeni arayışlara girerek ilgi alanında olmasa da farklı bloglar, yeni uygulamalar ve yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunacaktır.

Bu düşüncelerle gezindiğim Web masterların paylaşımda bulunduğu bir forum sayesinde gördüm temayı. Birkaç özelliği dışında içime sindi. Kendi bloguma da yükledim ama tema ayarlarının zaman alması endişesi ve daha sonra paylaşmayı düşündüğüm ikinci bir tema ile arasında kararsız kalmamdan dolayı, temayı kullanmak yerine burada paylaşmayı uygun buldum. Ayrıca kullandığım temayı bu temaya benzetmek temayı ayarlamaktan daha kolay geldi. Zaman önemli...

Neyse... Lafı fazla uzatmadan özelliklerinden bahsedeyim. 

En güzel özelliği mobil uyumlu olması. Tarayıcınızı daraltırsanız temanın kendiliğinden mobil temaya geçtiğini göreceksiniz.

Renk uyumu oldukça hoş...

Sabitlenmiş açılır üst menü...

Konuların üst kısmında gizlenmiş konu paylaşım butonları... (farkı arayanlara)

Sosyal takip butonları footer (en alt)bölüme yerleştirilmiş.

Reklam isteyenlere uygun reklam alanları...

Sizde bir göz atmak isterseniz...

Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

2 yorum: